Selectează o Pagină

Campanie de produse

16 mai 2024

Ai o companie și ne poți ajuta cu produse sau servicii?

Acceptăm cu bucurie donații în produse, un mod simplu pentru companii de a ne ajuta. Copiii cresc și se dezvoltă zi de zi, iar nevoia este permanentă în familiile din zonele dezavantajate pe care le avem în grijă.
Ne dorim ca partenerii companiilor care produc sau comercializează produsele următoare:

alimente, dulciuri, rechizite, produse de curățenie (detergent de rufe, detergent de vase etc), produse de igienă personală (șampon, deodorant, pastă de dinți, periuțe de dinți, săpun, gel de duș), textile (lenjerii de pat, perne, prosoape, pilote, paturi, covoare) , jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, electrocasnice (mașină de spălat, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, TV, fier de călcat, aspirator), RECREERE ȘI DEZVOLTARE PERSONLĂ (excursii, cursuri, evenimente pentru copii), să aveți în vedere că ne sunt esențiale pentru aceste familii. În plus, sprijinul tău are și un avantaj fiscal:

Companiile pot să efectueze donații și sponsorizări, conform Codului Fiscal și a Legii nr. 32/1994, dar numai sponsorizarea beneficiază de deduceri fiscale.

În cazul plătitorilor de impozit pe profit care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, acestea beneficiază de facilitatea fiscală de a scădea cheltuiala cu sponsorizarea din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:

• valoarea calculată prin aplicarea a 0, 75 % la cifra de afaceri – limita a fost majorată de la 0,5% la 0,75% prin Legea nr. 156/2019 începând cu 29.07.2019.

• valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării acestora, în aceleași condiții, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit.

În cazul plătitorilor de impozit pe veniturile microîntreprinderilor ce efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care la data încheierii contractului sunt înscrise în Registrul entităților/unităților de cult, beneficiază de deduceri fiscale scăzând cheltuielile cu sponsorizarea din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat se reportează în trimestrele următoare, pe o perioadă de 28 de trimestre consecutive.

Pentru orice detalii, ne puteți contacta oricând: 2021saveoursouls@gmail.com sau la telefon 0771730730 / 0771720720

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *